Een korte geschiedenis
1997
Na een surf reis in 1997 door Frankrijk kwam Dennis Van Meenen op het idee om pizza's aan de man te brengen via een marktwagen. Hij kocht een oude bestelwagen, knapte die op , stak er een pizzaoven in en ... Pizzamobiel - toen nog Pizzaland - was geboren.
Na ervaring te hebben opgedaan bij een echte Italiaan, draaide de succesformule op volle toeren. De werkplaats van ma & pa Van Meenen werd al snel te klein. Dennis en Andy verhuisden naar Eeklo, alwaar Pizzamobiel vandaag de dag gevestigd is.
Na veel vergaderen, studie, onderzoek, problemen en eindeloos veel tijd, kwamen ze tot een uniek concept waar iedereen van Pizzamobiel 100% achter staat.

Onze filosofie
Verse natuurlijke ingrediënten.
100% verse, natuurlijke ingrediënten.
Pizzamobiel werkt met veel dagverse ingrediënten: alle groenten worden dagelijks aangekocht (of uit de biologische tuin van moeder Paula gehaald). Elke dag opnieuw versnijden wij tal van groenten, vleessoorten en bereiden wij voor u een heerlijke Bolognesesaus.
kwaliteit van de bodem
De kwaliteit van de bodem is een basis voor een heerlijke pizza! Daarom schenkt Pizzamobiel de grootste aandacht aan de bereiding van het deeg. Elke morgen wordt het pizzadeeg met fijne kruiden bereid volgens het oorspronkelijk recept van de monniken uit Gargano (Zuid-Italië). Nadien wordt het deeg tot pizzabodem verwerkt en voorgebakken op schamotte-steen.
vlees van biologisch gekweekte dieren
verse hoeveboter, olijfolie (eerste koude persing) en een goed flesje (of twee!) witte wijn.