Assortiment

 

Pizzaparty

 

Nieuwsbrief


  

Links
Hoe ervaren en gekend is PizzaMobiel?

In de loop der jaren heeft PizzaMobiel een groot aantal uitstekende referenties verzameld bij verjaardagen, babyborrels, sneukeltoeren, communies, straat-, tuin-, lentefeesten en zelfs huwelijks- en kasteelfeesten. Maar gezien de private sfeer, kunnen en willen we daar niet zo over uitwijden. Maar de mond aan mond reclame van onze tevreden klanten en hun gasten doet wonderen. Steeds komen er meer, tot in het Waalse landsgedeelte toe!


Maar er situeren zich ook heel wat goede referenties in de zakelijke en beroepswereld.
Zo waren wij met onze Italiaanse pizza's reeds verschillende malen van de partij op de drukbezochte Toyota Family Days, onder meer in Namen, en bij de presentatie van nieuwe automodellen zoals de Fiat Cinquecento en de Alfa Romeo Giulietta in Brussel.

Diverse merkendealers onder meer van Mercedes en Chevrolet deden reeds bij herhaling op ons beroep i.v.m. hun opendeurdagen, incentives en/of personeelsvergaderingen.


Ook in de petrochemische wereld zijn wij gekend; de Shell Grease Plant in Gent en de Total raffinaderij van Feluy zijn ons niet vreemd. Bij deze laatste, maar ook op andere locaties, gingen wij zelfs onze pizza's bakken op de bouwwerf.
Haarkapper centrales, groothandels, doe-het-zelfzaken, enz. doen nooit tevergeefs beroep op ons, vaak voor klantgerichte opendeurdagen. Ook hier bakken wij onze pizza's bruin, zelfs in de toonzaal omdat onze gezellige MiniMobiel zich met een klein hoekje tevreden stelt en helemaal niet vervuilt!

PizzaMobiel is ook een vaste waarde bij heel wat scholen of instituten die wij cateren i.v.m. 100 dagen, Italiaanse themadagen en leraarsvergaderingen. En op de Universiteit van Gent zijn wij kind aan huis, ondermeer bij doctoraatsvieringen.

Heel wat scholen en jeugdverenigingen van her en der sluiten het rijtje. En als het een sfeervolle Italiaanse benefietmaaltijd moet worden houden ze, gezien onze scherpe prijzen, er best een aardige cent aan over.
Wedden dat jij onze volgende tevreden klant wordt?Reactie van een klant

Van de Voorde Pieter

De pizza's hebben weer gesmaakt. Het is een vaste wekelijkse gewoonte geworden. Doe zo verder. Pieter

Wat is uw ervaring met pizzamobiel. Klik hier een laat het ons weten

Pizza Van de Maand

Pizza met geitenkaas

Met geitenkaas, gerookt spek, mozzarella en tomatensaus

NU 13,50 EURO


Tijdelijke Actie

PIKANTE OLIE

Maak Uw pizza nog pittiger met de pikante olie " PIZZAIOLO " u aangeboden bij Pizzamobiel !!!

nu slechts 6,95 euro !!!!!!!Pizza album